there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Sofie - 12 juli 2009 15:56


Det här är mitt hundrade inlägg sedan jag började med bloggagratis för några veckor sedan! Och jag trodde att jag skulle misssköta det här :) Men det går ju riktigt bra.


          

Av Sofie - 12 juli 2009 15:37


Det är mycket jag skulle göra om om jag fick leva om de senaste tre åren av mitt liv. Och jag skulle absolut kunna tänka mig att göra det om det var möjligt.


Första året på Gran skulle jag väl inte ändra så mycket på, det är väl en viss människa jag skulle prata lite mindre med kanske... Sedan skulle jag bygga en bättre musbur på slöjden, då hade vi kunnat ha alla tre pojkarna utan problem. Undrar om Shacken hade levat idag om jag hade tänkt på det då? Dessutom hade jag tagit med mig mössen hem den sommaren.


Den dag jag hämtade hem Lännart och Otto hade jag kunnat prova å introducera Lännart för Laksits och Miffo, vem vet, dat kanske hade funkat å ha alla tre i en bur. Sedan skulle jag ha varit extra noga med burana och mössen med tanke på ahur jag förlorade Kusin Det och Lännart. Kankse hade jag behållit en kullsyster till Spindel också, ångrar idag att jag inte gjorde det - hakade upp mig för mycket på vad de inte hade för färg.


Sedan skulle jag fota Neo mycket mer som bäbis, han nu inga bilder på honom från när han är jätteliten. Och knappt några från när jag fick hem honom.


Den sommaren som pappa tog hand om grisarna skulla jag också vilja göra om, så att inte Lupin hade tappat så mycket i vikt under de veckor jag lämnade dom med pa.  


Jag hade gjort APU på andra platser. Hösten i 3an hade jag kunnat söka till Falu veterinärstation (de tog inte emot på våren då jag sökte av nån anledning). Men jag tror ändå att jag hade valt att göra APU på djurmagazinet här i Falun igen, fast bättre förståss. Piteås djurmagazinet kan dra åt helevet.


Sedan skulle jag knycka hem Jossi och hennes syrra trots att pappa och mamma hade sagt nej. Det är det som jag ångrar mest av allt under den här perioden, att jag inte tog hem min bebis. Jag har ju fått pappa å klappa en syster till som så nog tror jag att han hade gått å övertala.


Tänkte mycket på det här på tåget, kommer inte på mer just nu, får väl fylla på senare...

Av Sofie - 12 juli 2009 15:30


Har nu kommit fram ordentlig till mormor och morfar, moster hämtade mig och syrran i Gävle i morse.


Har sovit jävligt dåligt på tåget, vi hade hoppats på att få en egen kupé men i Boden (om jag minns rätt? Lite efter kanske) så hoppade det på en gammeltant som inte verkade ha alla getter hemma. Hon och hennes kompis började pressa sig in i kupén innan jag lyckats flytta på syrrans fetväska som skulle stå mitt på golvet. Min var under sängen. Det visade sig också att hon var rökare och sprang ut med polarn (som huserade i en vagn längre bort) på perrongen och rökte vid varje station.


När hon sedan gick på toa på kvällen (vid halv 11) passade jag på att bädda mellansängen där jag skulle sova. När hon sedan kom tillbaka kunde hon inte bädda sin egen säng utan jag fick klättra ner och hjälpa henne.


Jag läste sedan en stund på kvällen innan jag släckte lampan och skulle sova. Det var lättare sagt än gjort då vårt "kära" resesällskap sprang in och ut ur kupén flera gånger i timmen, och dessutom hade sin läslampa tänd ända till klockan 2 på morgonen. Somnade inte förrän 4 tror jag så jag är mottligt trött nu.


Senare när vi skulle ha ut våra väskor från kupén fattade hon inte att det kunde vara en bra idé å flytta på sina saker så att det skulle bli lättare å få ut grejerna. Nä, i stället tyckte hon att det var lämpligare att sätta sig på platsen närmast dörren, ha sin väska vid fötterna och dessutom ha grejer på den nedfällbara pallen - som också var ivägen. Det är SÅÅ kul med folk som inte kan tänka själva, not.


Jaja, är framme nu, det ska bli skönt att gå och lägga mig sedan.

Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards