there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Sofie - 7 juli 2009 21:49


Nu har jag sett första filmen också, fick låna den av syrran. Trodde inte att jag skulle kunna ta den på allvar efter att jag har följt That 70s show i två år, då Ashton Kutcher har huvudrollen. Men jag blev glatt överraskad och tyckte att  den var riktigt bra dessutom. Mycket bättre är andra filmen, har trean också så ska väl se den också snart.


Handling: Evan råkar ut för en hel del hemska saker när han är ung, men han minns inta många av dem då han får så kallade black outs. När han blivit vuxen återvänder han till den stad han växte upp i och träffar en av sina kompisar. Senare den kvällen tar hon livet av sig. Han bestämmer sig för att han på något sätt måste gå tillbaka i tiden för att ordna upp det, så hon inte ska behöva ta det steget. Han lyckas ta sig tillbaka i tiden för att förhindra det, men i stället leder det till en rad av än värre händelser.


                 http://michaelsmoviemania.files.wordpress.com/2008/04/butterfly.jpg

Av Sofie - 7 juli 2009 21:46


Jag älskade den teckande serien om Avatar Aang och hans kompisar, kan jag rekomendera att man ser. Nu har de gjort en spelfilm om honom också, hoppas att den är lika bra som serien :)


 

Av Sofie - 7 juli 2009 21:38


Det är synd om den lillen...

Av Sofie - 7 juli 2009 15:18


En film med Brendan Fraiser, som spelar en forskare i ett lab som håller på att gå under. Hans bror försvann tio år tidigare och dennes son ska komma förbi och hälsa på i 10 dagar. Bland sin brors saker hittar han en bok som heter Journey to the center of the Earth, i den hittar han en massa antackningar om olika platser på jorden. Det märkliga är att i labbet finns en dator som har uppmärksammat just dessa platser, plus en till. De åker till Island. Under en storm tvingas de ta skydd i en grotta och de stängs inne. För att ta sig ut måste de gå åt andra hållet. Vad de hittar är bortom deras vildaste fantasier.


Jag tyckte att den var riktigt bra, animeringarna var väldigt bra och Brendan Fraiser, tycker jag, är en bra skådespelare. Den är också rolig till och från, vilket behövs för att en film ínte ska bli för långrandig.


                


Jagt har inte sett den i 3D, men det skulle säkert göra filmen ännu bättre.

Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards