there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg under september 2009

Av Sofie - 8 september 2009 15:07

de har gjort om redigeringssidan på blogga.gratis, dessutom har de bytt namn till bloggplatsen. Själva bloggen ser likadan ut men det är krångligare nu att läga upp inlägg och sånt, rutan som man skriver i ger en helt fel bild av hur det kommer att se ut på bloggen. Men samtidigt är det lite lättare med viss inställningar, tidigare var man tvungen att krångla som fan bara för att få bilden att ligga i mitten av inlägget.


Garda garda, orkar inte skriva nå mer just nu...

Av Sofie - 8 september 2009 11:10

Forsaker har hittat en ny art av råttor, som har isolerats i en vulkan i Papua Nya Guinea. De verkar vara släkt med

de vanliga råttorna och mössen men är betydligt större, den dom hittade var runt en meter lång! Större än en GP.

Hittade ingen film så ni får nöja er med en länk och en bild.

                   

http://news.bbc.co.uk/earth/hi/earth_news/newsid_8210000/8210394.stm 

Av Sofie - 7 september 2009 14:25


Jaha, man var ju nästan tvungen att testa Farmville, när man har 14 vänner på facebook som använder den funktionen. Gjorde den igår, då var den en ganska sorglig syn för omvärlden. Idag såg den ut såhär för nån timme sen, det förändras hela tiden så det ser inte ut såhär nu.


Bland annat har jag nu skördat lite grönsaker och lagt till två rader till längst ner med jordgubbar och pumpor (bara för att dom bara heöver 4 resp 8 timmar på sig att bli klara, allt annat behöver minst en dag).


Provade en annan också som heter Farmpals, den har lite andra funktioner så som att spraya bort insekter, kratta löv, skrämma bort fåglar, vattna växterna osv. I stället får de få funktioner som finns med i Farmville.

Min "gård" på Farmpals ser ut såhär.

Här kan man dessutom skaffa en vakthund som vaktar gården och ser till att inga grannar kommer in och stjäl saker av en. Men den kostar lite mer än vad jag har råd med just nu.


Så har man väldigt lite å göra kan man starta en internetfarm, lite enklare å sköta än en riktig :P Fast en riktig är nog roligare...


Av Sofie - 7 september 2009 12:19


I December kommer det en film som jag tror är superbra, teasern är i alla fall cool :P


Den heter... Avatar


Av Sofie - 6 september 2009 13:04


Jag och brorsan kollade Prince Caspian i går, jag älskar Narnia-filmerna och har varit på gång länge med å läsa böckerna men det har inte blivit än. Andra filmen är minst lika bra som första.


I Talmarin föds en bebis och Caspians liv förändras, hans farbror ordnar med ett mordförsök på honom och han tvingas fly. Han får motvillig hjälp av narnianer, som talmarinerna länge trott var utdöda. Under tumultet har han dessutom blåst i ett horn som ska kalla tioll sig de forna kungarna och drottningarna av Narnia. Peter, Susan, Edmund och Lucy kallas tillbaka till Narnia, men de finner det inte som de lämnade det. Kungen i Tamarin förklarar krig mot Narnia och de måste nu rädda sitt land från undergång.


Jag ääälskar de här berättelserna och önskar att jag hade en egen dörr till denna värld, då skulle man kunna försvinna undan och vara borta i år, och sedan komma tillbaka utan avv någon har märkt att man var borta.



Av Sofie - 5 september 2009 15:38


Har nu sett filmen Hook nu på förmiddagen, för ungefär 20 gången eller nåt. Älskar den, tidigare visade dom den varje julafton men det var en tradition som de bröt för ett par år sedan. Det är en av många Peter Pan filmer genom åren.


Peter Banner är en arbetsnarkoman som ofta missar sina barns höjdpunkter i livet pga av det. En jul lyckas han och barnen ta sig till mormor Wendy efter att ha planerat en resa dit i 10 år. På kvällen åker Peter, Moira (hans fru) och Wendy till en middag. Vad de inte vet är att när de har lämnat barnen hemma kommer en gammal "vän" på besök. De finner barnens sängar tomma och ett brev sitter fast i dörren med en sabel. Det är märkt "Captain James Hook".

    Peter måste nu ta sig till NeverLand för att hämta hem sina barn, men kommer han att hitta sig själv i tid för att hjälpa dom?


En av mina favoritfilmer helt klart, livet hade varit lite enklare om man bodde i NeverLand...




Av Sofie - 5 september 2009 11:52


Vet ni att forskare har börjat använda advokater i stället för råttor?

    'Forskarna blir inte lika fästa vid advokaterna, dessutom finns det saker som inte ens råttor skulle göra.'


Den här mindre roliga historien berättas i filmen Hook som det kommer en recension på senare.

Av Sofie - 4 september 2009 21:27


min dator har troligen ett virus dessutom, den behöver över en timme bara för att starta upp och ladda allt, ska försöka formatera om den och installera om den. Men det kommer väl att ta tre veckor ungefär.

Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards