there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Sofie - 6 april 2010 20:07

HIttade den här bilden på Blocket, blev nästan rädd då jag såg den:


Det är helt ärligt någon som avlar på djru som ser ut sådär. Nosen sitter ju snart ovanför ögonen! Hur snyggt är det! Och den som helt ärligt tycker att den här är gullig (och då inte fulsöt eller charmig) utan rent ut sagt gullig - den jävlen har något så allvarligt fel i huvet att det nog inte går att fixa.


Troligen kommer den att växa upp till något sånt här:


Fan inte kul, katt"aveln" har gått åt helvete fullständigt tror jag. Det är ju bara kolla dom här kortbenta kissarna som AO skrev om... Fan inte klokt att dom gör på det viset.


Såhär ser en snygg perser ut om du frågar mig, det skulle fan inte ha gått längre än såhäe, men idioter finns det gått om och inte fan är det dom som får lida för det.

Av Sofie - 6 april 2010 12:40

Hade veckans första körlektion i morse - halv åtta! Det är fan inte nådigt då jag har varit ledig sen jag kom hem från halkbanan i onsdags. Och nu har jag fri dag i morrn och så halv åtta igen på torsdag morgon. Fredag har jag inte i minnet.


Men iaf, satt på skolan en stund efter att ha kommit tillbaka från landsvägskörningen. Sen blev det stan då morfar var har gubbdagis till klockan 11.


Hittade ett par jeans på Kappahl får 300 spänn :) Inte oftar jag hittar braller som jag gillar och kan ha. Gick runt på stan får å se om jag kunde hitta någon som säljer mobiler men tror jag tar det på en större affär vid senare tillfälle...


Gick sen till Djurmagazinet för å hälsa på folket och kolla om jag hittade nå grejer till mössen, plus att jag skulle köpa lite foder åt dom. var ju tvungen att titta in i deras tropikrum - dom hade någon mycket störande bakgrundmusik med en trasig anläggning så det var inge kul. Kragagamen, som var där när jag praktiserade vid den här tiden förra året, var fortfarande kvar. Stackars jävel. Sen hade dom mycket nya djur också.


Och jag måste ju gå till smådjursrummet såklart. Tänkte kolla om de hade några spännande möss då jag är på jakt efter kompisar till tjejerna. Fastnade en stund vid råttorna, det hade kommit ett lass nya på morgonen så det fanns en del intresanta varianter, dom hade bland annat amber - mycket ovanlig på djuraffärer, sen var det dom vanliga black husky/stiped, och svarta birkshire, det var nån blue husky/striped också.


Skitsöta sådär precis innan de ha hunnit bli rädda för allt och alla som rör sig utanbör buren :P. Sen kollade jag mössen, hittade en i översta buren som inte var agouti, han var nån blå variant - jättesnygg. Men eftersom det var en hane så får det vara (plus att jag i normala fall INTE köper djur i djuraffär av den här anledningen). Och i buren med honor fanns det bara agouti och en enda pew. Så inget som intresserade mig nämnvärt.


Sandra var där och städade burar men hon kände inte igen mig alls, kanske inte så konstigt egentligen, gjorde inget bra intryck på dom så dom har väl förträngt att jag någonsin var där.


Dom andra djuren tittade jag då inte ens på. Tänkte inte alls på det. Fick med mig en fröblandning, lite jordnötter, ett rep som man fäster i gallret och lite godis till Nisse (Neo) :)


Av Sofie - 6 april 2010 12:36

Idag skulle Spindel ha fyllt två år om inte tumören hade tagit henne ifrån mig i januari. Jag har känt den där busen från födsel till död så hon är speciell och kommer alltid att vara det :)


Bild från när hon var liten, bilden är tagen runt vår/sommar 08 så hon är bara någon månad gammal.

Av Sofie - 6 april 2010 12:26

  

Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards