there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg under november 2009

Av Sofie - 15 november 2009 16:48

Brorsan skulle å handla med 50 så han gick över till honom, ett par minuter senare ringen han och frågar om jag är hungrig, då visar det sig att 50 har gjort blodplättar med fläsk och nykokt lingonsylt. Så jag tog Neo i koppel och så gick vi över. Trodde Neo skulle vara mer besvärad av snön än han faktiskt var men det gick bra att gå med honom :)

Neo var nog mest nöjd över tidningskorgen som farbror har i hallen, då han satt en stund i den och småbusade för sig själv innan han fortsatte att göra vad det nu var han gjorde när vi inte såg honom.


Nu liggar mischken bredvid mig och myser, han har tittat på fåglar hela dagen och ordet elvisp har fått en ny mening inom dessa väggar. Roligast var när fåglarna flög mot fönstret för att flyga till bordet som vi har fastsatt under fönsterbrädan, Neo duckade när de kom flygandes, men jag tror inte han hade tvekat en sekund att försöka fånga dom om han hade varit utomhus. Så det är ett husdjur som jag vet att jag inte kan skaffa - småfåglar. Resten av djuren går bra för dom vet han att dom är familjen, speciellt marsvinen.


Men iaf, syrran sover än och morsan kommer hata mig för det (för att jag inte frivilligt går på självmordsuppdraget som det innebär att försöka väcka henne). Sitter i köket med datorn, kass internetmottagning här inne... Men vad gör man? Nu är det mörkt ute också, det börjar bli mörkt redan runt 14 men nu är det becksvart och det är 2.6 minusgrader ute. På tal om Beck, var den filmen i går eller idag? Dom skulle visa om de första Peter Haber/Micke Persbrant-filmerna från och med nu i helgen, och dom är det länge sen man har sett.


Av Sofie - 14 november 2009 14:08

Jag har till en teckningstävlig gjort detta bidrag. tävlingen går ut på att man i sin egen stil ska måla av en bild på sitt eget sätt, typ. Och jag finner att det är lättare att måla på datorn än för hand i vissa fall, provade göra den i blyerts också men det blev inte lika bra... Så här har ni en photoshopad älgkalv och en länk till tävlingen och originalbilden.

  

Av Sofie - 13 november 2009 19:39

Gjorde ett Tarot-test på internet som jag hittade på ett forum som jag nyligen har börjat besöka.


  

You are The High Priestess
 

Science, Wisdom, Knowledge, Education.

The High Priestess is the card of knowledge, instinctual, supernatural, secret knowledge. She holds scrolls of arcane information that she might, or might not reveal to you. The moon crown on her head as well as the crescent by her foot indicates her willingness to illuminate what you otherwise might not see, reveal the secrets you need to know. The High Priestess is also associated with the moon however and can also indicate change or fluxuation, particularily when it comes to your moods.


What Tarot Card are You?
http://www.flarn.com/~warlock/tarot">Take the Test to Find Out.



Av Sofie - 13 november 2009 19:13


Vet ni om att det har varit Fredagen den 13e tre gånger i år? Först i februari, sen i mars och så nu i november. Är det någon som har haft extrem otur på någon a dessa dagar? Det har iaf inte jag förutom att jag är född som mig själv :P


Nästa fredagen den 13e blir i augusti 2010.

Av Sofie - 12 november 2009 15:23


Som ni kanske vet tog jag en paus från mitt tidigare favoritforum, jag lyckades hålla mig därifrån i 3 veckor innan jag testade att gå tillbaka, det gick inge bra, knuten kom tillbaka. Väntade ytterligare nån vecka och provade igen. Nu kände jag mig mer avtrubbad och kunde läsa i trådarna bara det inte fanns bilder i dom. Nu är jag nästan återställd och tillbringar återigen allt för mycekt tid på internet och detta forum.

Av Sofie - 11 november 2009 15:19

I veckan har de börjat om med en del av serierna som de visar på tv, Extreme Home Makeover och Dogwhisperer har båda börjat om från första avsnittet. Rätt kul å se skillnaden :) I EHM renoverade dom bara husen, dom byggde inte om dom frön grunden som de började med senare. Det märks en otrolig skillnad i hur programmet har utvecklats genom säsongerna.  

Och när man ser på Dogwhiseper ser man att även Ceasar Millan har utvecklats massor som tränare/instruktör. Dessutom ser man skillnaden på Daddy som gjorde sin debut i Dogwhisperer i episod två. Då var det lite lättare steg och betydligt mindre grått runt nosen :)

Av Sofie - 9 november 2009 12:45


Jaha då var det måndag igen, har ju iaf Dogwhisperer på tv att se fram emot... Dagarna dör och jag vet inte var jag ska ta vägen... Det enda man gör är går och lägger sig tycker ja...


Vill inte gå till af, har hört att de ändå inte hjälper en speciellt mycket med att hitta ett jobb, de ger en bara en massa konstiga uppgifter som man ska göra hemma.


Sa till morsan att jag får som nyårslöfte försöka ta mig iväg, jag sa flytta och skaffa mig ett jobb. Men det där med att flytta var hon inte så inställd på, hon vill väl av själviska anledningar att jag stannar hemma. Förståerligt då det är jag som tar hand om mycket här hemma, såsom disk och blommor (oftast) och dammsugarn. Ska egentligen ta tvätten också men det faller bort i glömska. Så skulle jag flytta skulle huset bli en soptipp då mina syskon är värre än zombies och helt enkelt shiter fullständigt i hur det ser ut här hemma.


Får se hur man nu ska ta sig nånstans då man ju inte har varken bil eller körkort... Fan, jog kommer vara fast här för evigt.


Av Sofie - 8 november 2009 16:39


Fastän det är ett tag sen du togs ifrån mig, så saknar jag dig fortfarande. Vi hade det så mysigt ihop och jag såg fram emot de stunder vi hade tillsammans. Du fick mig att le då du var så glad å se mig när jag kom.


Vi var bara kompisar ett par veckor, men det var de bästa veckorna i mitt liv. Ingen kan förstå hur mycket du betydde för mig, du var ju "bara en råtta". Men för mig var du så mycket mer. Saknar dig nu och forever <3


Jossi - 9 februari till den 11 april 2oo9, du fick inget långt liv, men jag hoppas att veckorna med mig gjorde en liten skillnad i ditt liv i alla fall, för du påverkade mig som ingen annan.


Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards