there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg den 2 september 2010

Av Sofie - 2 september 2010 12:40

Lilleman har vart dålig i magen ett tag så nu har vi satt igång med avmaskning av alla de större fyrbeningarna. Det var ju mer eller mindre lyckat, dom på apoteket visste inte vad Axilur pasta var för något, så det blev flytande. Säger bara "tabletter!" nästa gång. För det har inte varit kul med katterna. Hunden kan man ju lura i det genom fodret men inte felinerna.


Kladdigt har det blivit och päls har flugit och diverse. Tur att det är fort glömt i de små huvena. Mindre tur hade jag som fick hålla Affe, först satte han två klor i ryggen på mig - så det blev ett par skrapsår där (klorna är klippta men det kan ändå ta ganska ordentligt), sen rev han mig över hela armen. Spottandes och fräsandes med vitt skum runt hela ansiktet efter maskmedlet.


Och vi har en dag kvar, hjälp... Men det ska nog gå bra, bara man garderar sig med en tjocj tröja innan som kan ta lite smällar :)


Det ser lite värre ut än vad som syns på bilden, men det är ingen fara, stelkrampssprutan har man ju tagit (typ i femman), det svider nästan ingenting så länge man inte petar i det. Kladdar bara på lite salva så försvinner det på ett tag.


Neo tycker att det här med element är spännande, hemma ligger han på dom bakom soffan, men dom har en lite annan form än vad der här har så det vart lite klurigare. Just nu ligger han då i mitt knä och är bara bäst i världen :)


  



Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards