there is only one guy in this world who can make me smile when I am down

Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Sofie - 23 januari 2010 23:06

Har bytt bakgrund på datorn igen, tänkte testa den här ett tag, det är en stillbild från början av spelet (som jag för övrigt har spelat igenom en gång nu).


Den här är ju också snygg, lite mer neutral än den andra, men samtidigt känns det dom om det saknas något till vänster, det blir så mycket yta. Fast det är ju också snyggt på sitt sätt.


Ja, har som nämnt spelat igenom spelet baserat på filmen Avatar. Läste på internet att det skulle vara ett kort spel, men ett dåilgt slut. Måste säga att jag blev lite besviken på min dator (igen) för då jag satte igång spelet så laggade det som fan. Det gick jättesegt och det var svårt att styra hur man skulle gå då man inte kunde se något. Sen ställde jag in grafiken så att det bara var hälften av kraven på allt och då gick det bättre, fortfarande segt, men bättre. Jag sitter sällan jättelänge med ett dataspel av den här sorten, då jag brukar spela igenom dom rätt snabbt. Den här tog två dagar av mit liv att klara av. Inga tårar fälldra där inte, för det var två bra dagar.


Kanske att jag hade spelat igenom det snabbare om det inte hade laggat något, ska nog köpa den på PS2 sen då tv-spel brukar fungera bättre än pc.


Men dessvärre hade dom rätt i att slutet var dålig, man fick som aldrig vara med till skrigets slut utan man blev bprtkopplad tidigare. Kan tillägga att man inte spelar som Jake Sully eller Neytiri, utan som en soldat som kommer till planeten och får sin egen avatar. Men jag undrar om inte det kan vara så att uppdragen kan vara olika för vilken soldat man väljer från början, kanske... Jag vet inte. Annars är spelet rätt kasst på det viset.


Men i övrigt var grafiken bra (trots nedställningen för att överhuvudtaget kunna spela), storyn var bra. Man behöver aldrig fundera på vad man ska göra, det finns alltid en vägvisare som säger hur och vars. Sen var det vissa svårigheter att styra Ikran och Toruk, så det tycker jag att de kunde ha gjort enklare, sen blir kameran helt knäpp när man flyger så ofta hamnar man i ett lodrått läge och snurrar bara runt på stället eller flyger in i nån vägg. Men när det är öppet går det bra att svänga och hela paketet.


Trailern här innehåller inte riktigt det som jag gick igenom i pc-spelet. PS och PC brukar vara lite olika så det kanske är det som är skillnaden.


Av Sofie - 23 januari 2010 14:38

Min lilla Spindel somnade för sista gången igår, efter en tid med en tröttsam tumör. Så hon valde att gå vidare. Kommer att sakna henne massor då jag ju sett henne växa upp hos mig, från födsel till död.


Spindel 6 april 2008 - 22 jan 2010 

  


Så go'natt gumman, lycka till

Presentation


"The greatest harm can result from the best intentions"

Klocka

Livestream

Watch live streaming video from fiffiluren at livestream.com

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad ser ni när ni ser en tamråtta?
 Ett äckligt odjur som borde utrotas?
 Ett djur som får leva bara det inte har något med dig att göra
 De är helt ok, bara du inte behöver ta i dem
 Gillar dem, bara inte svansen
 De är helt ok, inget favvodjur dock
 Det är det bästa som finns!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards